- Berichten
- 406
Hoi,
Jaja ik weet dat dit onmogelijke vragen zijn maar ik doe het toch.
Ik heb een stukje varkensbuik (700-900gram). Ik was aan het denken om de spek in een bakje met groenten (wortel-rode ui-bleekselderij) met appelsap te leggen. Eerst even de BBQ op 250(+) en dan na 30 minuten terug na 160.
Ik begrijp dat deze klaar is als de binnen temp zo ongeveer 72 graden is (o.a.: http://www.bbq-nl.com/category/recepten/varkensvlees/bacon-buikspek)
Heeft iemand een indicatie hoe lang dit gaat duren? 2 uur? 4 uur? 26 dagen?
Thnx.
Jaja ik weet dat dit onmogelijke vragen zijn maar ik doe het toch.
Ik heb een stukje varkensbuik (700-900gram). Ik was aan het denken om de spek in een bakje met groenten (wortel-rode ui-bleekselderij) met appelsap te leggen. Eerst even de BBQ op 250(+) en dan na 30 minuten terug na 160.
Ik begrijp dat deze klaar is als de binnen temp zo ongeveer 72 graden is (o.a.: http://www.bbq-nl.com/category/recepten/varkensvlees/bacon-buikspek)
Heeft iemand een indicatie hoe lang dit gaat duren? 2 uur? 4 uur? 26 dagen?
Thnx.