- Berichten
- 373
Zaterdag kwam mijn igrill2 binnen. Helaas wat laat. Dus vandaag maar testen. Vind hem handiger dan de mini.
Even een recept van mn vriendin(verloofde, we zouden anders al getrouwd zijn...) geprobeerd maar dan van de BBQ.
Over t haasje:
Zelf een rub gefabriceerd.
1tl chili was toch te veel.
Zelfs al zuinig gedaan dr mee.
In de super was geen bacon te vinden
Dan maar ontbijtspek. Ook lekker maar werkt niet zo fijn al bacon. Weer een leer moment. Ook nog even ingesmeerd met kruidenkaas
Uiteindelijk is de bereiding een hybride tussen low slow en high geworden... temperatuur liep plots op. Denk te veel briketten.
Bij 50 graden kerntemp even gelakt.
Uiteindelijk toch wel goed gegeten.
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk
Even een recept van mn vriendin(verloofde, we zouden anders al getrouwd zijn...) geprobeerd maar dan van de BBQ.
Over t haasje:
Zelf een rub gefabriceerd.
1tl chili was toch te veel.
Zelfs al zuinig gedaan dr mee.
In de super was geen bacon te vinden
Dan maar ontbijtspek. Ook lekker maar werkt niet zo fijn al bacon. Weer een leer moment. Ook nog even ingesmeerd met kruidenkaas
Uiteindelijk is de bereiding een hybride tussen low slow en high geworden... temperatuur liep plots op. Denk te veel briketten.
Bij 50 graden kerntemp even gelakt.
Uiteindelijk toch wel goed gegeten.
Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk