- Berichten
- 149
Had in de vriezer nog een aantal dikbevleesde spareribs staan, plus een dagje vrij met mooi weer. Dus aan de gang vannochtend.
Ribs eerst ingesmeerd met mosterd en toen Hangbelly varkensrub erover heen.

Kettle klaar gemaakt voor indirect, met stukjes appel hout

Dit keer ook het Ikea rekje eens een keer gebruikt, kijken hoe dat ging. En na een uur een waterbak toegevoegd omdat de temperatuur maar bleef stijgen. Nog niet eerder last van
gehad. Na 3 uur waren ze klaar om ingepakt te worden.

Na anderhalf uur ingepakt te zijn geweest met boter, appelsap en agave siroop weer terug op de Q.

Na een half uur ingesmeerd met HP BBQ saus. Deze is niet zo zoet. Heb er ook maar 1 laag op gedaan, wilde deze keer wat minder zoete ribs.

En na nog een half uur van de Q gehaald, 15 min laten rusten en aangesneden. Iedereen blij hier

Ribs eerst ingesmeerd met mosterd en toen Hangbelly varkensrub erover heen.

Kettle klaar gemaakt voor indirect, met stukjes appel hout

Dit keer ook het Ikea rekje eens een keer gebruikt, kijken hoe dat ging. En na een uur een waterbak toegevoegd omdat de temperatuur maar bleef stijgen. Nog niet eerder last van
gehad. Na 3 uur waren ze klaar om ingepakt te worden.

Na anderhalf uur ingepakt te zijn geweest met boter, appelsap en agave siroop weer terug op de Q.

Na een half uur ingesmeerd met HP BBQ saus. Deze is niet zo zoet. Heb er ook maar 1 laag op gedaan, wilde deze keer wat minder zoete ribs.

En na nog een half uur van de Q gehaald, 15 min laten rusten en aangesneden. Iedereen blij hier

