lange150
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Gisteren voor het eerst spareribs (uit de supermarkt) gemaakt. Goed gelukt. De volgende keer ribs bij de slager vandaan. Maar nu even over vandaag. Eigenlijk weer zin om de weber aan te steken. Zegt mijn moppie. Wat dacht je van kip op een blikje. JAAAA DOEN WE. dus mijn mop op naar de supermarkt. En aan die weber. Ik vind het maar verwekt moeilijk om de temp constant te houden.
Ik had een tempvoeller op het kolen rooster gezet waardoor ik denk dat de aangegeven temp lager is dan terhoogte van de kip. Dus het velletje iets te donker. Gelukkig ook een zonde in de kip zelf dus bij 75 graden er af. Heerlijk gegeten.
Ik had een tempvoeller op het kolen rooster gezet waardoor ik denk dat de aangegeven temp lager is dan terhoogte van de kip. Dus het velletje iets te donker. Gelukkig ook een zonde in de kip zelf dus bij 75 graden er af. Heerlijk gegeten.