- Berichten
- 48
Gisteren mijn tokkie gehaald, en vandaag staat de PP op het programma. Gisteren natuurlijk begonnen met de voorbereiding. Ook ik heb het recept van Noskos gebruikt, echter zonder ejecties omdat ik geen spuit kon krijgen. Komende week maar eens op zoek.
Ik had bij de slager een mooi stuk vlees besteld van zo'n 2,5 kg. En dus eerst in de rub gezet.
Deze is een nachtje in de koelkast gegaan en vanochtend om 8:00 mijn bed uit om de bbq aan te steken. Ook voor het eerst met Ecobrasa kokos briquetten. Ik heb er 20 aangestoken en 10 onaangestoken briketten ertussen gelegd. Vlees nog een keer gerubbed en om 9:00 op de bbq. Ik heb er twee handjes kersenhout bij gedaan. En nu wachten maar. Ben benieuwd of ik de temperatuur een beetje goed kan houden (vooralsnog mooi op de 110/120)
Ps: ik heb niets in de bak gedaan. Moest daar nog water/appelazijn in? ( misschien teveel berichten gelezen dit weekend, en de zaken aan het mixen
)
Ik had bij de slager een mooi stuk vlees besteld van zo'n 2,5 kg. En dus eerst in de rub gezet.


Deze is een nachtje in de koelkast gegaan en vanochtend om 8:00 mijn bed uit om de bbq aan te steken. Ook voor het eerst met Ecobrasa kokos briquetten. Ik heb er 20 aangestoken en 10 onaangestoken briketten ertussen gelegd. Vlees nog een keer gerubbed en om 9:00 op de bbq. Ik heb er twee handjes kersenhout bij gedaan. En nu wachten maar. Ben benieuwd of ik de temperatuur een beetje goed kan houden (vooralsnog mooi op de 110/120)

Ps: ik heb niets in de bak gedaan. Moest daar nog water/appelazijn in? ( misschien teveel berichten gelezen dit weekend, en de zaken aan het mixen
