Beef en Steak

Vandaag Pulled Pork en Spareribs op het programma

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.736
Vandaag PP en Spareribs op het programma heb de procureur van 2,5 kg er om 7.44 opgelegd met appelhout en indirect op 120 graden hoop het vanavond te kunnen eten.
Heb 1 ingesmeerd met mosterd en een rub van jord althuizen piggy mix erop.
En de andere met olie ingesmeerd en grate goods spicy chipotle erop.
Beide ge?njecteerd met runderbouillon .
Het zal mij benieuwen hoe het gaat lopen is de eerste keer op de GGE een lange run.
En later vandaag de Spareribs erop.

147_E7_BC2-_D4_D8-4_C19-86_CB-09165_A999_A14.jpg
 
Dat gaat vast goed komen met de pulled pork ;)...............maar gebruik je geen lekbak :-? dan wordt je platesetter toch hartstikke vies jakkie bah :-/
 
Jet zei:
Dat gaat vast goed komen met de pulled pork ;)...............maar gebruik je geen lekbak :-? dan wordt je platesetter toch hartstikke vies jakkie bah :-/

Oeps niet aangedacht  :blush:
 
picosuma zei:
Jet zei:
Dat gaat vast goed komen met de pulled pork ;)...............maar gebruik je geen lekbak :-? dan wordt je platesetter toch hartstikke vies jakkie bah :-/

Oeps niet aangedacht  :blush:

Gewoon nog ff er onder zetten. kun je van het vocht weer mooi een sausje maken :D
 
picosuma zei:
Jet zei:
Dat gaat vast goed komen met de pulled pork ;)...............maar gebruik je geen lekbak :-? dan wordt je platesetter toch hartstikke vies jakkie bah :-/

Oeps niet aangedacht  :blush:

Oh echt :-O snel ff doen ;)
 
als je platesetter te vies is kan je ook nog vlug wat pizza's bakken, wordt dan terug mooi schoon. Of hoe je van de problemen redenen kan maken om toch bezig te blijven  :D
 
Smakelijk eten straks  :)
 
update van gisteren
PP was prima gelukt en met de GGE is de temperatuur prima te regelen ben onderwijl gewoon boodschappen gedaan.
De pork belly burnt ends op een stokbroodjes was ook smakelijk.
Spareribs waren ook wel goed iets te lang.
Voor de nodige groentes groene asperges had ook nog mais maar dat vergeten :blush:
En het nagerecht was ijs met banaan,chocolade en aardbeien dit was echt smullen de aardbeien gaan we zeker vaker maken.
Het was allemaal prima gelukt ook wat betreft de tijd alleen de opmaak mag wel veel beter en de foto's ook maar ben geen fotograaf  :)

23_A28053-_B6_E4-4_F49-_B37_D-_A34_C0_FACA968.jpg

klaar om in te pakken
68_AC1363-1137-44_C8-9_DB3-_F4_E80272_A388.jpg

PP ingepakt en spareribs erop gelegd
05_A2169_A-_FFAF-4522-9450-_F16538_FD2_D45.jpg

PP eraf en ingepakt in folie kan die rusten saus uit de folie apart gehouden en spareribs in de folie
F49_AE0_C0-5_DA0-4_FF1-90_EA-_E6_D96_C8738_F0.jpg

PP gepuld berenklauwen nu gebruik toch wel handig de PP was heerlijk sappig de saus met bbq saus gemixt en later de rest van de PP in vacuumzakjes gedaan en in de vriezer.
D55_FBCFE-_CDA8-4397-_AFAC-89_D06_E9_DF07_C.jpg

pork belly burnt ends van gisteren in de saus en opwarmen wat hamburgertjes en kippenvleugels erop voor mijn kleindochter.
2_C9521_AD-_A28_F-4_EEC-_B30_C-_A5_DC737762_E7.jpg

Voor Corina (mijn vrouw) zalm erop.
9_A34_DFD7-5009-49_F4-_A97_E-1_DC3039_DABB3.jpg

stokbroodje met de pork belly burnt ends.
CB433098-_A2_CC-4_D0_E-_B712-373503565070.jpg

kleindochter wou geen vieze handen met kip eten  :)
197857_E4-0_CF8-4835-_BA7_B-_A781_B2_D9_C1_D2.jpg

De spareribs
http://bolletje PP met Coleslaw .
[img]https://s19.postimg.cc/cesr46x1f/F639_FC59-2_B92-48_BB-_A8_E1-_E11322_EBFAB6.jpg
Nog wat groene asperges erop voor de nodige groentes :)
D1365073-_FB4_C-4_DAE-80_C6-_D5_BC949_D387_A.jpg

Voor na Banaan met chocolade en aardbeien  na het recept van dit http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=15311.0
97607_AB5-21_F2-4_A4_C-_B9_C4-8_BF9_BADEB9_CC.jpg

Ijs met de banaan en aardbeien .
 
Een smakelijke dag aan de foto's te zien.
 
Denk niet dat je nog veel honger had na deze sessie. Lekker dingen allemaal. Geen vieze handen met BBQ/kip is een uitdaging overigens.
 
Ziet er allemaal smakelijk uit mooie runs

Verstuurd vanaf mijn Lenovo TB-X103F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan