Beef en Steak

Vandaag m'n eerste Brisket

  • Onderwerp starter Onderwerp starter henny
  • Startdatum Startdatum
001-25.jpg


Zo uit de zone klaar om ingepakt te worden.

002-24.jpg


Op naar de 91 graden.

003-16.jpg


Klaar, door een fout van mij, kwam ie toch nog in een 2e zone terecht.

004-15.jpg


Moeilijk om hem mooi te snijden, het was als het ware 2 stukken, met een dikke laag vet er tussen,
maar wel heerlijk mals en prima van smaak.

005-13.jpg


Heb hem in Burnt Ends gesneden, en terug op de Q
Bedankt voor het kijken ;)
 
Henny, bedankt voor het delen en gefeliciteerd met het behalen van 'the Big Three.'

Als het uit vlees als het ware uit twee delen bestond met een laag vet er tussen in, dan heb je een stuk van de point en een stuk van de flat gehad. Als het goed is stond de draad van het ene stuk haaks op het andere stuk.
 
Van harte Henny.
Top gedaan hoor  8)
Gefeli met de koe, en the Big Three

Op naar de Big Four (foto icon ;) )

Mac
 
Henny dat ziet er goed uit.
En gefeliciteerd met je koetje.
 
Henny van harte.
Ziet er netjes uit.
 
Proficiat. Ziet er heeeeeeel goed uit. Krijg er gewoon weer trek van
 
Gefeliciteerd met je koei! Ja, hoe zou je nou het fototoestel kunnen verdienen? ;)

Wat Frits al zei, point en flat, daarbij loopt de draad anders, normaal worden die nadat het gaar is gescheiden, de flat in plakken gesneden en van de point burnt ends gemaakt.
 
Gefeliciteerd henny, je hebt hem verdient. Ziet er prachtig uit

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk
 
Gefeliciteerd! Welkom bij de big 3!
 
Kijk eens aan, die man heeft alle 3 de badges binnengeharkt!! Welverdiend, van harte gefeliciteerd!!

Lekker lijkt me dat. Wat die je net het vlees wat overblijft / niet direct opgaat?
 
Terug
Bovenaan Onderaan