ReneKaailekkerbqb
Tondelzoeker
- Berichten
- 8
Ik zou wel eens willen informeren of er hier mensen zijn die van hun bbq hobby de stap naar hobby 2.0 / semi- professioneel genomen hebben.
Vooral hoe het dan in z’n werk gaat met de gedurfde stap, KvK inschrijven, benodigde horeca papieren, haccp controle
Want ik neem aan dat niet iedere bbq-er precies volgens de hygiëne richtlijnen werkt.
Ikzelf wil namelijk m’n hobby uitwerken naar iets geregistreerd maar durf de stap nog niet te nemen vanwege KVK , haccp , belasting.
Ik hoor graag jullie ervaring en mening
Tot snel
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vooral hoe het dan in z’n werk gaat met de gedurfde stap, KvK inschrijven, benodigde horeca papieren, haccp controle
Want ik neem aan dat niet iedere bbq-er precies volgens de hygiëne richtlijnen werkt.
Ikzelf wil namelijk m’n hobby uitwerken naar iets geregistreerd maar durf de stap nog niet te nemen vanwege KVK , haccp , belasting.
Ik hoor graag jullie ervaring en mening
Tot snel


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk