BasBQ
Beef en Steak

Van B tot B

Fred Kans

Sprokkelaar
Berichten
27
Van Boodschappenlijstje tot Bord...

Vrijdag het krijtbord/boodschappenlijstje gemaakt, zaterdag deze spulletjes gekocht.
En zaterdag het vlees bewerkt/gemarineerd, het buikspek dus lekker gerubd.

Daarna mocht het vlees een nachtje overnachten in de koelkast.

Zondag rond 12 uur de Grizzly kamadoo op 120 ° gebracht en daarna een Chunck appelhout toegevoegd,
Het buikspek nog een klein beetje extra rub gegeven, en het spek gecommandeerd om plaats te nemen op het warme rooster.

Me daarna beziggehouden met diverse pepertjes, uitjes, gember en rucola om alles na een paar uurtjes op de bordjes te mogen "tentoonstellen" voordat het gerookte stukje buikspek in 2 andere "buikjes" verdween.

Al met al het buikje lekker rond gegeten.......
20230729_141227.jpg


20230729_140452.jpg


20230730_133718.jpg


20230730_123045.jpg


20230730_122658.jpg


20230730_120854.jpg


20230729_141204.jpg


20230729_140612.jpg
received_1257040135002389.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan