- Berichten
- 1.035
Weer terug van weggeweest en gelukkig hebben we de foto's nog.
Deze zomer twee weken in het huis van schoonmoeders in Noord Duitsland (Am Arsch die Welt) doorgebracht. Met een tuin van 3000m2 kan ik wel wat, met name een goeie stookplek cre?ren. Ook had ik een Weber Master-Touch GBS laten bezorgen omdat we nog al wat bezoek over de vloer zouden krijgen en mijn plannen te groot waren voor het kleine WGA-tje dat standaard als verstekeling op vakantie mee gaat.
Neue Q:
Gek genoeg ben ik zelf nooit in het bezit geweest van een kogel Webert. Ben ooit begonnen met een soort Boretti Carbonne, daarna een UDS gebouwd en toen een Primo XL aangeschaft. Maar ik moet zeggen ik vind dit wel een fijn apparaat. Zeker als je van heet naar kouder moet, wat bij de Primo eigenlijk onmogelijk is. Het nadeel was dat hij voor mijn gevoel toch nog wat klein was
Een greep uit de gerechten. Ik heb niet overal een foto van gemaakt helaas.
De 9QT Dutch Oven past prima in de GBS
Dus een zomerse Coq au Vin variant met witte wijn gemaakt
Als dessert een Poffert met Kaneel en Peren
[
De spare ribs, MOINK balls, EGG muffins, St. Louis Style Porkchops zijn allemaal nooit gebeurd
The real fire pit
Chili con Carne in the making
Nom f*c'n NOM
Nieuwe avond nieuwe gerechten
Tafelspitz
Tarte Tatin als dessert
De DO opnieuw inbranden doen we zo
Deutsche T-Bone
Het Oldschool grillen en Flammkuchen zijn foto technisch ook niet gebeurd...... :-/
Nu weer aan de arbeit en aan het prakkeseren wat er dit weekend weer eens op gaat. Life's GUUUUUD
Deze zomer twee weken in het huis van schoonmoeders in Noord Duitsland (Am Arsch die Welt) doorgebracht. Met een tuin van 3000m2 kan ik wel wat, met name een goeie stookplek cre?ren. Ook had ik een Weber Master-Touch GBS laten bezorgen omdat we nog al wat bezoek over de vloer zouden krijgen en mijn plannen te groot waren voor het kleine WGA-tje dat standaard als verstekeling op vakantie mee gaat.
Neue Q:
Gek genoeg ben ik zelf nooit in het bezit geweest van een kogel Webert. Ben ooit begonnen met een soort Boretti Carbonne, daarna een UDS gebouwd en toen een Primo XL aangeschaft. Maar ik moet zeggen ik vind dit wel een fijn apparaat. Zeker als je van heet naar kouder moet, wat bij de Primo eigenlijk onmogelijk is. Het nadeel was dat hij voor mijn gevoel toch nog wat klein was
Een greep uit de gerechten. Ik heb niet overal een foto van gemaakt helaas.
De 9QT Dutch Oven past prima in de GBS
Dus een zomerse Coq au Vin variant met witte wijn gemaakt
Als dessert een Poffert met Kaneel en Peren
[
De spare ribs, MOINK balls, EGG muffins, St. Louis Style Porkchops zijn allemaal nooit gebeurd
The real fire pit
Chili con Carne in the making
Nom f*c'n NOM
Nieuwe avond nieuwe gerechten
Tafelspitz
Tarte Tatin als dessert
De DO opnieuw inbranden doen we zo
Deutsche T-Bone
Het Oldschool grillen en Flammkuchen zijn foto technisch ook niet gebeurd...... :-/
Nu weer aan de arbeit en aan het prakkeseren wat er dit weekend weer eens op gaat. Life's GUUUUUD