BasBQ
Beef en Steak

US Sucade

 
 
 
 

Jappert

Gemarineerd
Berichten
1.041
Gisteren weer een stukje vlees van de bucket list af weten te schrappen.

3977b3630871655391225d4d1ac5ae4a_zps2df0a00a.jpg


Drie minuten per kant.

f4afff5c04277bb13e7ce93b6ef375fa_zpsde5128ee.jpg


Alleen wat Maldon en peper

f2847cc387ee910c397ed3a211200d5a_zps4c2c47c1.jpg


Perfect

714dfa88f27ab3fbb4ef06c45a71722b_zps8b2303ce.jpg


Heerlijk zacht ontzettend veel smaak en toch weer anders dan een rib-eye. Meer richting de Picanha maar dan subtieler.
 
#indrukwekkend!
 
Mooi werk, sukade is een van mijn favorieten.

Je zou de volgende keer de sukade kunnen laten splitsen. Ze snijden dan de harde zeen in het midden weg en zo hou je twee mooie lappen over.

Je kan dit aan de slager vragen of gewoon zelf doen. Het Genootschap heeft er een filmpje over.

http://youtu.be/0MrvKAXZb10
 
Da's een heerlijk stukkie vlees.

Enne dat filmpje van Frits ziet er erg eenvoudig uit, maar als je het voor het eerst zelf doet ben je iets langer bezig en hebt je iets meer snijverlies ;). Wel erg leuk om te doen though.
 
sucadelapjes als biefsuk?? dit ging vroeger bij mijn oma op het peteroliumstelletje ongeveer 4 uur sudderen als dit lekker is gaat dit ook bij mij op de todo list. 
Het ziet er geweldig uit als het smaakt zoals het eruit zie dan lust ik dit ook wel
 
@frits ik schrijf net bij Santino's sucade vraag dat jij een filmpje over ontzenen had. Ik had overigens geen last van de zeen.
 
fimpje gevonden hahaha dank!
 
prachtig stuk vlees
 
@pieterb je hebt hier wel goede sukade voor nodig. Amerikaans mais gevoerd rund, wagyu dat soort spul. Maar dan is het ook mijn favoriete stukje rund!
 
Gaaf staat ok hoog op mijn lijst
 
Terug
Bovenaan Onderaan