BasBQ
Beef en Steak

Upside Down Patato Pie

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
20.006
IMG_1063.JPG


Ingredi?nten:

- 1 eetlepel boter
- 2 eetlepels suiker
- oregano
- krieltjes
- zongedroogde tomaatjes
- oude kaas
- bladerdeeg

Werkwijze:

Smelt de boter in de skillet.

IMG_1045.JPG


voeg de suiker toe en laat het karameliseren

IMG_1046.JPG


IMG_1047.JPG


Strooi wat oregano over het mengsel en bedek de bodem met gehalveerde krieltjes (glade kant naar beneden).

IMG_1048.JPG


Vul de openingen tussen de piepers met zongedroogde tomaten.

IMG_1049.JPG


Bedek het geheel met dikke plakken oude kaas.

IMG_1050.JPG


Dek het geheel af met bladerdeeg, ik heb hartig bladerdeeg gebruikt en dit goed uitgerold, prik met een vork veel gaten in het deeg.

IMG_1051.JPG


Indirect op de barbecue, split gril methode, na 30 - 35 minuten ben je klaar.

IMG_1062.JPG


Omdraaien op een plat bord of plank.

IMG_1064.JPG


Bedankt voor het kijken.
 
Lijkt me stevig...en heel lekker!
In mijn receptenboekje dus!
 
En hop, op de lijst! Deze ga ik zeker maken :)
 
Ben absoluut geen zoetekauw, dus gaat niet gebeuren, helaas....
 
Lerxst zei:
Ben absoluut geen zoetekauw, dus gaat niet gebeuren, helaas....

Volgens mij valt de zoetheidsgradatie wel mee, als ik de ingredienten zie..
 
Lekker Frits!
 
Terug
Bovenaan Onderaan