- Berichten
- 110
Wat de keuze ook wordt, offset smokerd of een wsm (evt een UDS, ook een heel goede optie, kosten 100 a 150 euro en zelfde capaciteit als een WSM-57)
Doe i.e.g. niet je Weber OTG-57 weg.
Blijkbaar wil je iets om op te roken en langzaam te garen zodat je grotere hoeveelheden vlees tegelijk klaar kan hebben.
Dat is heel mooi maar geen reden om je OTG de deur te wijzen.
Hoe ga je anders fijne steaks of hamburgers van wat mooie grillmarks voorzien.
Opties voor high and fast, het betere directe grillwerk openhouden!
conclusie: nooit of-of maar altijd en-en
suc6!
Doe i.e.g. niet je Weber OTG-57 weg.
Blijkbaar wil je iets om op te roken en langzaam te garen zodat je grotere hoeveelheden vlees tegelijk klaar kan hebben.
Dat is heel mooi maar geen reden om je OTG de deur te wijzen.
Hoe ga je anders fijne steaks of hamburgers van wat mooie grillmarks voorzien.
Opties voor high and fast, het betere directe grillwerk openhouden!
conclusie: nooit of-of maar altijd en-en
suc6!