- Berichten
- 406
Hoi,
Vanmorgen rond 6:00 uur de snelstarter aangezet om een mooie procureur van 2,3kg om te zetten in een (hopelijk) nog mooiere pulled pork!
Ik gebruik het recept weer van Steven Raichlen:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/North-Carolina-Pulled-Pork-242247
Hier zal ik wat info en foto's van de vorderingen laten zien.
6:30 uur (iets eerder) Pulled Pork erop!
7:30 uur Temperatuur dome 120C
8:30 uur Temperatuur dome 125C
9:30 uur Temperatuur dome 140C
10:30 uur Temperatuur dome 120C
????????????????
12:30 in overleg met wat forum leden Ep, Leo en op basis van berichten hieronder (2de thermometer + eerste eruit en weer erin) bepaald dat ie dan toch echt klaar is.
PP is bijna een val-uit-elkaar-pork. Super mals is ie.
Mijn kindje ligt nu lekker ingewikkeld in de folie en handoeken te wachten om uit elkaar getrokken te worden
Ben heeeeeeeeeel erg benieuwd.
Ik hou jullie op de hoogte!
Laterzzzzzzzzz!
Foto's

Vanmorgen rond 6:00 uur


Rond 8:30 uur
PP al op ongeveer 80C????? Volgens mij zit de thermo er goed in



Done!

Het resultaat: Behoorlijk goed dacht ik zo!


Klaar met pullen:


AANVALLEN:

Ik vond hem super lekker net als de andere eters.
Mijn vrouwtje vond 'm ook erg lekker maar de vorige zat meer smaak aan.
Zou wel eens kunnen aangezien ik de PP maar 2x heb kunnen insmeren met de azijnsaus.
Zoals altijd zijn tips & tricks very welcome!
Vanmorgen rond 6:00 uur de snelstarter aangezet om een mooie procureur van 2,3kg om te zetten in een (hopelijk) nog mooiere pulled pork!
Ik gebruik het recept weer van Steven Raichlen:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/North-Carolina-Pulled-Pork-242247
Hier zal ik wat info en foto's van de vorderingen laten zien.
6:30 uur (iets eerder) Pulled Pork erop!
7:30 uur Temperatuur dome 120C
8:30 uur Temperatuur dome 125C
9:30 uur Temperatuur dome 140C
10:30 uur Temperatuur dome 120C
????????????????
12:30 in overleg met wat forum leden Ep, Leo en op basis van berichten hieronder (2de thermometer + eerste eruit en weer erin) bepaald dat ie dan toch echt klaar is.
PP is bijna een val-uit-elkaar-pork. Super mals is ie.
Mijn kindje ligt nu lekker ingewikkeld in de folie en handoeken te wachten om uit elkaar getrokken te worden

Ik hou jullie op de hoogte!
Laterzzzzzzzzz!
Foto's

Vanmorgen rond 6:00 uur


Rond 8:30 uur

PP al op ongeveer 80C????? Volgens mij zit de thermo er goed in



Done!

Het resultaat: Behoorlijk goed dacht ik zo!


Klaar met pullen:


AANVALLEN:

Ik vond hem super lekker net als de andere eters.
Mijn vrouwtje vond 'm ook erg lekker maar de vorige zat meer smaak aan.
Zou wel eens kunnen aangezien ik de PP maar 2x heb kunnen insmeren met de azijnsaus.
Zoals altijd zijn tips & tricks very welcome!