Beef en Steak

Twee keer halve pulled pork

redshark

Sprokkelaar
Berichten
29
Gisteren was het een mooie dag dus die kon mooi gebruikt worden om pulled pork te maken. Nu had ik laatst bij de lokale slager wat kilo's schouderstuk besteld en dat waren los gesneden stukken. Twee keer een halve kilo en twee keer een hele kilo. Dus niet de grote stukken, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerder had ik de twee kleinere stukken al kunnen maken, nu de twee grotere stukken:

Op zaterdag in de rub en daar geinjecteerd, beide naar recept van Noskos:
IncBkTL.jpg

Injecteren en fotograferen is een moeilijke combi blijkbaar:
qNpC9eE.jpg
[/img]

Het zonnetje scheen mooi, bbq aangestoken om 08:30:
R4wZhly.jpg

Om 09:30 kon het vlees erop. na bijna 5 uur was de temperatuur 74 graden dus insmeren maar. Daarna nog ingepakt tot de 88 graden en om 17:30 was dat bereikt.

8tE5OtB.jpg


Pullen en we konden aan tafel:
gOA72HA.jpg


LZJ7qsj.jpg


We hebben iets overgehouden maar iedereen zat lekker vol! Zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk!
 
Ceriel zei:
Lekker hoor! Heb je ook nog een plaatje van het vlees op de Q?  ;)
Betrapt ;-)

Ik ben er aardig zeker van dat ik die gemaakt had maar een telefoonwissel heeft hem denk ik onvindbaar gemaakt (ik ben aardig thuis in digiland maar soms ga ik met apple spul de mist in). Oftewel, die houd je tegoed bij de volgende run.
 
is lekker smullen zo'n broodje
 
Terug
Bovenaan Onderaan