Gisteren was het een mooie dag dus die kon mooi gebruikt worden om pulled pork te maken. Nu had ik laatst bij de lokale slager wat kilo's schouderstuk besteld en dat waren los gesneden stukken. Twee keer een halve kilo en twee keer een hele kilo. Dus niet de grote stukken, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerder had ik de twee kleinere stukken al kunnen maken, nu de twee grotere stukken:
Op zaterdag in de rub en daar geinjecteerd, beide naar recept van Noskos:
Injecteren en fotograferen is een moeilijke combi blijkbaar:
[/img]
Het zonnetje scheen mooi, bbq aangestoken om 08:30:
Om 09:30 kon het vlees erop. na bijna 5 uur was de temperatuur 74 graden dus insmeren maar. Daarna nog ingepakt tot de 88 graden en om 17:30 was dat bereikt.
Pullen en we konden aan tafel:
We hebben iets overgehouden maar iedereen zat lekker vol! Zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk!
Op zaterdag in de rub en daar geinjecteerd, beide naar recept van Noskos:
Injecteren en fotograferen is een moeilijke combi blijkbaar:
Het zonnetje scheen mooi, bbq aangestoken om 08:30:
Om 09:30 kon het vlees erop. na bijna 5 uur was de temperatuur 74 graden dus insmeren maar. Daarna nog ingepakt tot de 88 graden en om 17:30 was dat bereikt.
Pullen en we konden aan tafel:
We hebben iets overgehouden maar iedereen zat lekker vol! Zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk!