BasBQ
Beef en Steak

Turkse Kipspiesen met Paprika-Walnootsaus en Bulgursalade

 
 
 
 
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
Berichten
5.092
Dit recept  van de spiesen komt uit het zwarte weber BBQ boek Chicken.
Erbij een zeer verrassend lekkere Bulgur salade (Bulgur is de Turkse variant van Couscous, maar dan lekkerder)
Bulgur gemaakt met een sterke kippenbouillon ipv. kokend water. Voor de bulgursalade de afgekoelde gare bulgur gemengd met komkommer, groene olijven, paar fijngesneden verse muntblaadjes, vers gehakte Peterselie, wat blokjes Feta, fijngesneden gele paprika, trostomaten in stukjes, vers geperste citroensap en 2 lenteuitjes in ringetjes

De kipspiesen (Dijenvlees) met Paprika-Walnootsaus hebben we al vaker gemaakt, maar met de Bulgursalade erbij is het helemaal een topper.

DSC_6096_zpsaa149b68.jpg


DSC_6098_zpsf39bc0ca.jpg


DSC_6101_zps73d5ed85.jpg


DSC_6104_zpsecb6a53a.jpg


DSC_6106_zps5d92db7b.jpg


DSC_6109_zpsabe370a8.jpg


DSC_6114_zps7d368ac4.jpg


DSC_6117_zpsc93b219f.jpg


DSC_6121_zps9de19c41.jpg


DSC_6128_zpsd782987c.jpg


DSC_6130_zps8f2a4880.jpg
 
ziet er weer heerlijk uit
 
Wat zit er precies in de saus, als ik vragen mag? Ziet er errug lekker uit!

Grt, Olaf
 
Terug
Bovenaan Onderaan