Kroosduiker
Tondelzoeker
- Berichten
- 11
Wat een prachtige dag vandaag. Dan moet er iets op de kettle.
Van de week een mooie Australische Black Angus Tri Tip gekocht bij Le Jean - deze gaat vandaag op de Weber.
Ik ga de Tri Tip middels reverse sear garen naar zo'n 52 graden. Dan de kolen nog wat opstoken en dan sear-en tot mooi bruin.
Ook meteen maar wat Australische Black Angus graan-gevoerde hamburgers erbij gekocht.
Heb wat vrienden uitgenodigd - dus we moeten nog wel ff rekening houden met Corona - maar als dat allemaal geregeld is kunnen we vanavond uitkijken naar een heel lekkere juicy en tender Tri Tip.
Van de week een mooie Australische Black Angus Tri Tip gekocht bij Le Jean - deze gaat vandaag op de Weber.
Ik ga de Tri Tip middels reverse sear garen naar zo'n 52 graden. Dan de kolen nog wat opstoken en dan sear-en tot mooi bruin.
Ook meteen maar wat Australische Black Angus graan-gevoerde hamburgers erbij gekocht.
Heb wat vrienden uitgenodigd - dus we moeten nog wel ff rekening houden met Corona - maar als dat allemaal geregeld is kunnen we vanavond uitkijken naar een heel lekkere juicy en tender Tri Tip.