- Berichten
- 454
Op een mooie zaterdag om 11 uur in de ochtend de bbq gestart. Drie spareribs en 1 beef rib. Rond 16.30 waren de spareribs klaar, rond 18.00 de beef rib.
Het was trouwens mijn eerste keer dat ik de Flameboss gebruikte. Supergeinig, alleen had ik last van mijn houtskool (Weber), teveel gruis en moest relatief vaak bijvullen.
Wie kan me trouwens een goed merk houtskool aanraden, met grote stukken kool en weinig gruis?!
Het is trouwens een Weber classic oid, "compleet" gepimped. Scharnier ingebouwd, Lavalock afdichtvilt want hij lekte langs de deksel en natuurlijk de Flameboss. Nu zoek ik nog een heatdeflector, iemand?
Het was trouwens mijn eerste keer dat ik de Flameboss gebruikte. Supergeinig, alleen had ik last van mijn houtskool (Weber), teveel gruis en moest relatief vaak bijvullen.
Wie kan me trouwens een goed merk houtskool aanraden, met grote stukken kool en weinig gruis?!
Het is trouwens een Weber classic oid, "compleet" gepimped. Scharnier ingebouwd, Lavalock afdichtvilt want hij lekte langs de deksel en natuurlijk de Flameboss. Nu zoek ik nog een heatdeflector, iemand?