Ik had nog een cote de boeuf liggen in de vriezer. Geen Chianina, maar Iers. Toch leuk het me leuk een bbq te doen met Toscaans tintje, dus:
-Bistecca alla Fiorentina van Iers vlees
-Gevulde tomaten; hiervoor heb ik een recept voor gevulde courgette gebruikt, met Parmezaan, ei, broodkruim en kruiden.
-“Covaccine” met semolina. Toscaans voor schiacciata.
-Voor de kinderen wat aardappelen, gesneden in de vorm van friet voor een hogere succeskans.
Smaakte prima!
-Bistecca alla Fiorentina van Iers vlees
-Gevulde tomaten; hiervoor heb ik een recept voor gevulde courgette gebruikt, met Parmezaan, ei, broodkruim en kruiden.
-“Covaccine” met semolina. Toscaans voor schiacciata.
-Voor de kinderen wat aardappelen, gesneden in de vorm van friet voor een hogere succeskans.
Smaakte prima!