Hi Allen,
Zojuist wilde ik na een lange tijd weer eens grillen op mijn masterbuilt kamado. Ik merkte echter dat de topvent schimmelvorming had omdat hij onder een hoes staat zonder overkapping.
Ik vroeg me af hoe ik dit het beste kan oplossen. De binnenkant is geen probleem. Dat is een kwestie van opstoken en wegbranden, maar bij de topvent lijkt me dit een ander verhaal.
Is de topvent van de classic 2 bestand tegen schimmelvorming als het onder een hoes buiten staat? Dan zou ik dat als makkelijkste oplossing natuurlijk kunnen toepassen.
Ben benieuwd naar jullie meningen.
Zojuist wilde ik na een lange tijd weer eens grillen op mijn masterbuilt kamado. Ik merkte echter dat de topvent schimmelvorming had omdat hij onder een hoes staat zonder overkapping.
Ik vroeg me af hoe ik dit het beste kan oplossen. De binnenkant is geen probleem. Dat is een kwestie van opstoken en wegbranden, maar bij de topvent lijkt me dit een ander verhaal.
Is de topvent van de classic 2 bestand tegen schimmelvorming als het onder een hoes buiten staat? Dan zou ik dat als makkelijkste oplossing natuurlijk kunnen toepassen.
Ben benieuwd naar jullie meningen.