- Berichten
- 907
Deze stond al een hele tijd op de ToDo lijst, maar het kwam er steeds niet van. Er lag zelfs al een mooi stuk procureur in de vriezer voor dit doel, maar 2 kg voor 2 personen is ook wat overdreven.
Vanavond kwamen mijn schoonouders en schoonzus eten, dus een mooi moment om de Tootsies pork steaks eindelijk eens te maken.
Nog even aan de knutsel geweest, want ik wilde wel het bedoelde effect bereiken door het vlees direct boven de kolen te bereiden. Dus even een grill verhoger geknutseld door de originele roosterhouder ondersteboven op de D&C te zetten. En daar paste dan mooi weer het kleine GBS rooster van de weber in.
Ook nog zelf een mop gemaakt van slagerstouw en een oude kwast.
Het ging in het begin wel erg snel, na een uur zaten ze al op 60 graden. Dus de temperatuur maar even teruggeschroefd en tijdelijk de deflector platen er in gezet, want het bezoek kwam pas over 4 uur. Toen de temperatuur eenmaal gezakt was de deflector er weer tussenuit gehaald. Uiteindelijk was alles netjes op tijd klaar.
Het was het wachten waard. Dit is een erg lekker stukje varkensvlees!
Vanavond kwamen mijn schoonouders en schoonzus eten, dus een mooi moment om de Tootsies pork steaks eindelijk eens te maken.
Nog even aan de knutsel geweest, want ik wilde wel het bedoelde effect bereiken door het vlees direct boven de kolen te bereiden. Dus even een grill verhoger geknutseld door de originele roosterhouder ondersteboven op de D&C te zetten. En daar paste dan mooi weer het kleine GBS rooster van de weber in.
Ook nog zelf een mop gemaakt van slagerstouw en een oude kwast.
Het ging in het begin wel erg snel, na een uur zaten ze al op 60 graden. Dus de temperatuur maar even teruggeschroefd en tijdelijk de deflector platen er in gezet, want het bezoek kwam pas over 4 uur. Toen de temperatuur eenmaal gezakt was de deflector er weer tussenuit gehaald. Uiteindelijk was alles netjes op tijd klaar.
Het was het wachten waard. Dit is een erg lekker stukje varkensvlees!