BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk van jong rundvlees

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
653
Dit is een Tomahawk van een lokale boer hier uit de omgeving .
Deze heb ik een koffierub gegeven en direct op mijn smoker gelegd bij 175 graden.
en elke 10 minuten gekeerd tot een kern van 48 graden even laten rusten en daarna vakkundig gesneden en geserveerd en heerlijk opgegeten
20220718_171949.jpg
20220718_172146.jpg
20220718_184221.jpg
20220718_185636.jpg


20220718_190000.jpg
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.962
Spulleke hoor. Ziet er prima uit. Smaakte deze beter ?
 

J'elle

Pitmaster
 
 
Berichten
532
Ziet er goed uit hoor!
 

Bramster

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.772
Ziet er goed uit! Kalf misschien toch wat minder je smaak of heb je ervaring met andere kalfsvlees wat wel goed smaakte?
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
4.962
Eigenlijk

Eigenlijk niet qua smaak maaar zacht helemaal top
Hoe gaat het met je tijd niks van je gezien
Prima hoor. Veel werken. Wat buitenland tripjes gemaakt. Niet veel achter de Q gestaan.

Vaars is eigenlijk een kalf dat voor het eerst drachtig geweest is en z’n eerste jong heeft geworpen. Na dat moment kunnen de boeren ook aan gaan vangen met melken. Waarom deze geslacht worden voor vlees weet ik niet. Miss omdat ze slecht melk geven oid. Het zijn runderen waarin ze investeren voor de toekomst.
 

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
653
Prima hoor. Veel werken. Wat buitenland tripjes gemaakt. Niet veel achter de Q gestaan.

Vaars is eigenlijk een kalf dat voor het eerst drachtig geweest is en z’n eerste jong heeft geworpen. Na dat moment kunnen de boeren ook aan gaan vangen met melken. Waarom deze geslacht worden voor vlees weet ik niet. Miss omdat ze slecht melk geven oid. Het zijn runderen waarin ze investeren voor de toekomst.
Zijn hoogst waarschijnlijk stieren daar heeft een melkboer niks aan
 

Alex1975

Pitmaster
 
 
Berichten
653
Prima hoor. Veel werken. Wat buitenland tripjes gemaakt. Niet veel achter de Q gestaan.

Vaars is eigenlijk een kalf dat voor het eerst drachtig geweest is en z’n eerste jong heeft geworpen. Na dat moment kunnen de boeren ook aan gaan vangen met melken. Waarom deze geslacht worden voor vlees weet ik niet. Miss omdat ze slecht melk geven oid. Het zijn runderen waarin ze investeren voor de toekomst.
Gelukkig niks ergs dus louter positief
 
  • Leuk
Waarderingen: Bram
Bovenaan Onderaan