Hallo Allemaal,
Al een aantal keren eerder op dit forum wat dingen mee gelezen. Na het luisteren van de vurige verhalen podcast toch besloten een account
te maken.
Mijn naam is Swen, 37 jaar woon met mijn gezin in Friesland. Koken is eigenlijk al jaren een hobby, ik deed wel eens wat dingen op mijn weber ketel maar dat was vooral alles Direct. Ik was helaas in de veronderstelling dat je alleen maar goed inderect en low and slow op een kamado kan doen. Dat heeft mij wel weer het voordeel opgeleverd dat ik sinds vorig jaar zomer in het bezit ben van een bastard urban medium. Waarop ik een leuke ontdekkingsreis aan het maken ben in bbq land.
Ik hoop hier nog een hoop over low and slow te leren, al wel een paar keer pullud pork gemaakt. Het lijkt mij leuk om hier info te vinden over briskit en dit toch een keer te gaan maken die staat hoog op mijn wensen lijstje.
Al een aantal keren eerder op dit forum wat dingen mee gelezen. Na het luisteren van de vurige verhalen podcast toch besloten een account
te maken.
Mijn naam is Swen, 37 jaar woon met mijn gezin in Friesland. Koken is eigenlijk al jaren een hobby, ik deed wel eens wat dingen op mijn weber ketel maar dat was vooral alles Direct. Ik was helaas in de veronderstelling dat je alleen maar goed inderect en low and slow op een kamado kan doen. Dat heeft mij wel weer het voordeel opgeleverd dat ik sinds vorig jaar zomer in het bezit ben van een bastard urban medium. Waarop ik een leuke ontdekkingsreis aan het maken ben in bbq land.
Ik hoop hier nog een hoop over low and slow te leren, al wel een paar keer pullud pork gemaakt. Het lijkt mij leuk om hier info te vinden over briskit en dit toch een keer te gaan maken die staat hoog op mijn wensen lijstje.