Na een aantal jaar simpele gietijzeren pannetjes met handvat gebruikt te hebben (koekenpan vorm zeg maar), zou ik graag overstappen naar skillets met 2 kleine handvaten om zo wat meer ruimte op de bbq over te houden voor het gelijktijdig bereiden van verschillende gerechtjes.
Nu zie ik in winkels en online verschillende skillets aangeboden worden, waarbij de prijzen nog best ver uit elkaar liggen. Wie heeft er tips voor bepaalde merken (ik heb weleens gelezen dat je het liefst een gietijzeren pan hebt die zo glad mogelijk is aan de binnenkant, omdat dit aanbakken helpt voorkomen) en welke afmetingen zouden jullie adviseren voor gebruik op een large bastard?
Nu zie ik in winkels en online verschillende skillets aangeboden worden, waarbij de prijzen nog best ver uit elkaar liggen. Wie heeft er tips voor bepaalde merken (ik heb weleens gelezen dat je het liefst een gietijzeren pan hebt die zo glad mogelijk is aan de binnenkant, omdat dit aanbakken helpt voorkomen) en welke afmetingen zouden jullie adviseren voor gebruik op een large bastard?