Hoi genootschap
Eind van deze maand krijg ik 25 man op bezoek om mijn afstuderen te vieren. Ik wil graag uitpakken met lekker en/of bijzonder vlees van de BBQ. Nou heb ik 1 OTP57 en wil ik in ieder geval ribs maken (3-2-1) omdat ik niet tevreden was over de vorige keer. Ik merk dus nu al dat het met 1 BBQ wat krap wordt. Leek me daarnaast leuk om bijvoorbeeld Pulled Pork en BCC te maken. Maar hoe pak ik dit het best aan? Kan natuurlijk het een en ander opwarmen in de magnetron of pan, maar is het dan nog steeds lekker? Overigens kan ik die BCC nog maken terwijl iedereen geniet van het eerste gerecht omdat die BCC niet heel lang duurt. Kortom: wie heeft er tips of ervaring? Tips op het gebied van gerechten (vlees/vis) zijn ook meer dan welkom. Tnx.
Eind van deze maand krijg ik 25 man op bezoek om mijn afstuderen te vieren. Ik wil graag uitpakken met lekker en/of bijzonder vlees van de BBQ. Nou heb ik 1 OTP57 en wil ik in ieder geval ribs maken (3-2-1) omdat ik niet tevreden was over de vorige keer. Ik merk dus nu al dat het met 1 BBQ wat krap wordt. Leek me daarnaast leuk om bijvoorbeeld Pulled Pork en BCC te maken. Maar hoe pak ik dit het best aan? Kan natuurlijk het een en ander opwarmen in de magnetron of pan, maar is het dan nog steeds lekker? Overigens kan ik die BCC nog maken terwijl iedereen geniet van het eerste gerecht omdat die BCC niet heel lang duurt. Kortom: wie heeft er tips of ervaring? Tips op het gebied van gerechten (vlees/vis) zijn ook meer dan welkom. Tnx.