Dieterweireldt
Tondelzoeker
- Berichten
- 14
ik heb momenteel een Weber master touch gbs e-5750 en lange tijd was deze genoeg om aan al mijn BBQ noden te voldoen.. nu heb ik (en vooral mijn gezin) de smaak van low and slow gegaard vlees ontdekt (3-2-1 ribben, buikspek, pulled pork,..) Nu vind ik het jammer dat ik bij feestjes niet meer kan ribbetjes aanbieden met een stukje cote à l'os of hamburgers of snel een hapje op de BBQ kan bereiden terwijl mijn vlees traag aan het garen is.. dus had ik gedacht om een extra BBQ aan te kopen. Maar nu is mijn vraag: zou ik een extra BBQ kopen (bv de 47" versie van Weber) of zou ik dan beter een smoker kopen (zoals de Barbecook Oskar M) die ik dan meer zou gebruiken voor roken (kunnen die ook gebruikt worden als l&s BBQ dan?) Of zijn er andere manieren om zulke dingen klaar te spelen met slechts 1 BBQ? Hoeveel BBQ's hebben jullie eigenlijk? Graag had ik de prijs zo laag mogelijk gehouden en uitsluitend op houtskool werken