BasBQ
Beef en Steak

Thuiswerk ribs

 
 

Beeros

Kooltjesharker
Berichten
181
06f0123a75a375e07a1af7e54f24501b.jpg

0527dcf1d45c2feedbe9136610c4c311.jpg

Vanmorgen 4 ribs gehaald bij de plaatselijk slager in het dorp.

Jezus wat een dikke ribs zijn dit. Vanmorgen in de rub gezet en nu op de BBQ.

Ik ga ze proberen zo rond de 130 graden te laten garen. Dichterbij het avondeten wil ik hem opstoken naar 160 a 175 graden. Aflakken en dan hopelijk een goede maaltijd.

Nu weer even aan het werk en de kamado zijn werk laten doen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lekker hoor!

Smakelijk alvast.
 
Dat beloofd veel goeds, het zal ook wel heerlijk ruiken in de tuin.
 
Nog veel weerstand, dus ga de temperatuur wat verhogen naar de 160 a 175


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Ben benieuwd hoe ze worden straks!!
 
Niks mes mee met dikke ribben. Succes
 
Ze zien er goed uit.

Waar heb je ze mee afgelakt?
 
oei.. indd hele mooie dit.. zo dik zie je zelden.. halve varken hangt er nog aan.

ze zijn erg mooi geworden... hoe was de smaak?
 
Zo die ribs zijn inderdaad dik bevleesd. Mooie run en dat is het mooie van thuiswerken 😎
 
Terug
Bovenaan Onderaan