Hier het kerstdiner 2011 van huize Haan.
Voorgerecht: Eigen geslachte en gerookte ganzenborst met een salade van appel, witlof en veldsla
Tussengerecht: Gamba's met atjar en een saus van zoete ketjap
Hoofdgerecht: gepekelde Kalkoen, aardappelen uit de oven, stoofpeertjes, gradberrycompote, salade en vruchten.
Nagerecht: Nienke, mijn dochter van 10 verzorgde ook dit jaar weer het nagerecht, ze heeft alles van A tot Z zelf gemaakt! Met trots kan ik maar een ding zeggen, fantastisch gedaan meid de taart was HEERLIJK!!!
Taart van eigen cake gevuld met eigen vanille-ijs en eigen bosvruchten-compote!!!
De kalkoen van 7 kg was dit jaar erg goed gelukt, lekker sappig en heerlijk van smaak.
Al met al weer een heerlijk en erg gezellig kerstdiner!
Voorgerecht: Eigen geslachte en gerookte ganzenborst met een salade van appel, witlof en veldsla

Tussengerecht: Gamba's met atjar en een saus van zoete ketjap

Hoofdgerecht: gepekelde Kalkoen, aardappelen uit de oven, stoofpeertjes, gradberrycompote, salade en vruchten.


Nagerecht: Nienke, mijn dochter van 10 verzorgde ook dit jaar weer het nagerecht, ze heeft alles van A tot Z zelf gemaakt! Met trots kan ik maar een ding zeggen, fantastisch gedaan meid de taart was HEERLIJK!!!
Taart van eigen cake gevuld met eigen vanille-ijs en eigen bosvruchten-compote!!!

De kalkoen van 7 kg was dit jaar erg goed gelukt, lekker sappig en heerlijk van smaak.
Al met al weer een heerlijk en erg gezellig kerstdiner!