P
pinkcloud
Gast
Wie o wie kan mij tips geven welke thermometer ik moet aanschaffen om eens een lekker stuk vlees indirect te bereiden op mijn weber compact57?
(ok?, ok? ik heb hem nog niet eens thuis hoor gisteren besteld
)
heb totaal geen ervaring met houtskool q maar wil gelijk voor het 'echte' werk gaan.
Blijkbaar is het dus handig om een thermometer te hebben. Welke thermometers zijn geschikt? waar plaats ik die? en heb je verschillende thermometers nodig om de temp in je q te meten (is dit ook nodig?) en om de kerntemp. van je vlees te meten? laat je die thermometer constant in je vlees zitten of moet je dat gewoon enkele keren controleren door het deksel te verwijderen en dan de temp van je vlees te meten? :-[ :-[ :-[ :-[
Haha, de gemiddelde forumbezoeker hier zal nu wel heel hard lachen, echt weer zo'n newbie vraag weer. Sorry!
(ik las al iets over thermometers van Ikea, dat spreekt mij wel aan qua prijs natuurlijk maar is het ook functioneel?) en dan nog....hier in Zeeland helaas geen Ikea dus dan moet ik geduld hebben tot ik weer eens buiten de provincie kom
(ok?, ok? ik heb hem nog niet eens thuis hoor gisteren besteld

heb totaal geen ervaring met houtskool q maar wil gelijk voor het 'echte' werk gaan.
Blijkbaar is het dus handig om een thermometer te hebben. Welke thermometers zijn geschikt? waar plaats ik die? en heb je verschillende thermometers nodig om de temp in je q te meten (is dit ook nodig?) en om de kerntemp. van je vlees te meten? laat je die thermometer constant in je vlees zitten of moet je dat gewoon enkele keren controleren door het deksel te verwijderen en dan de temp van je vlees te meten? :-[ :-[ :-[ :-[
Haha, de gemiddelde forumbezoeker hier zal nu wel heel hard lachen, echt weer zo'n newbie vraag weer. Sorry!

(ik las al iets over thermometers van Ikea, dat spreekt mij wel aan qua prijs natuurlijk maar is het ook functioneel?) en dan nog....hier in Zeeland helaas geen Ikea dus dan moet ik geduld hebben tot ik weer eens buiten de provincie kom
