- Berichten
- 1.936
Naar aanleiding van een aantal beef short rib reportages hier op het forum eindelijk mijn Ultimate rib gevonden.
Heb het geluk dat mijn echtgenoot dicht in de buurt werkt van de Hanos in Den haag/Delft en rijdt in de lunch pauze weleens heen en weer om de vriezer thuis te vullen met mooie stukjes vlees. Hij komt daar ook wel eens bekenden van dit forum tegen zoals Dominique........nog bedankt voor de tip over de Australian grainfed ribsteak, ook een erg lekker stukkie vlees.
Gisteren dus beef short ribs met een stokbroodje kruidenboter en Belterman tomaatjes, http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6581.0
heerlijke combinatie. Ik/wij zijn geen sausjes mensen maar de kaantjes jus van de slager vinden wij hier verrukkeluk bij.
De rib simpel gekruid met peper en zout, meer heeft het eigenlijk niet nodig, BBQ op 110 graden Celsius, ruim drie uur de rib L&S gegaard daarna in de alu folie tot 92 graden Celsius kern temperatuur.
Octavius, zoon van Iljano Draco, zit zeer geduldig te wachten of hij ook nog iets krijgt. Hij krijgt zijn hele leven al eigen gemaakte BARF (Biologically Appropriate Raw Food) en weet dus heel goed hoe rauw vlees smaakt.
YEAH ik krijg ook wat.
Heb het geluk dat mijn echtgenoot dicht in de buurt werkt van de Hanos in Den haag/Delft en rijdt in de lunch pauze weleens heen en weer om de vriezer thuis te vullen met mooie stukjes vlees. Hij komt daar ook wel eens bekenden van dit forum tegen zoals Dominique........nog bedankt voor de tip over de Australian grainfed ribsteak, ook een erg lekker stukkie vlees.
Gisteren dus beef short ribs met een stokbroodje kruidenboter en Belterman tomaatjes, http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=6581.0
heerlijke combinatie. Ik/wij zijn geen sausjes mensen maar de kaantjes jus van de slager vinden wij hier verrukkeluk bij.
De rib simpel gekruid met peper en zout, meer heeft het eigenlijk niet nodig, BBQ op 110 graden Celsius, ruim drie uur de rib L&S gegaard daarna in de alu folie tot 92 graden Celsius kern temperatuur.
Octavius, zoon van Iljano Draco, zit zeer geduldig te wachten of hij ook nog iets krijgt. Hij krijgt zijn hele leven al eigen gemaakte BARF (Biologically Appropriate Raw Food) en weet dus heel goed hoe rauw vlees smaakt.
YEAH ik krijg ook wat.