Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
The day after MOINK Ball day: reversed sear steak!
Vanavond nogmaals de WGA aangestoken om het 2e stukje Ierse biefstuk te garen wat ik dit weekend had gekocht.
Gisteren was het kogelbiefstuk en was prachtig mals zoals de foto's lieten zien.
Het 2e stukje (190gr) was geen kogelbiefstuk maar volgens het label zgn. "runderbiefstuk prof" (???)
Het verschil was erg groot moet ik zeggen en wel ten nadele van die van vanavond. Compactere structuur en dito minder malse bite.
(o.a. Bert zal dit zeker kunnen verklaren als hij de beide stukjes vlees vergelijkt in de doorsnede..)
Onder exact dezelfde omstandigheden reversed sear toegepast (30C indirect) en toen direct tot 48C.
Zie de foto's en het blijkt dus nogmaals dat het ene stukje vlees het andere niet is...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.