- Berichten
- 65
Vandaag heerlijke Thaise kokos curry gemaakt met gerookte zalm.
Allereerst de kamado aangestoken en rustig op temperatuur laten komen.
Ondertussen uien en knoflook gesneden en in de dutch oven aangefruit.
Daarna 2 flinke eetlepels curry pasta in de pan gedaan.
Beetje inkoken .
En vervolgens 400ml kokosmelk in de pan.
Even aan de kook brengen.
Om vervolgens de rode en gele paprika gesneden in reepjes toe te voegen.
De kamado is inmiddels op temperatuur dus tijd om de zalm te roken. Eerst even wat peper strooien en de prikker erin.
En dan even roken tot 55C.
Ik had nog gekookte rijst gemaakt en wat koriander voor de garnering en een overheerlijk biertje voor dit recept uitgezocht.
Al met al VET LEKKER!
Allereerst de kamado aangestoken en rustig op temperatuur laten komen.
Ondertussen uien en knoflook gesneden en in de dutch oven aangefruit.
Daarna 2 flinke eetlepels curry pasta in de pan gedaan.
Beetje inkoken .
En vervolgens 400ml kokosmelk in de pan.
Even aan de kook brengen.
Om vervolgens de rode en gele paprika gesneden in reepjes toe te voegen.
De kamado is inmiddels op temperatuur dus tijd om de zalm te roken. Eerst even wat peper strooien en de prikker erin.
En dan even roken tot 55C.
Ik had nog gekookte rijst gemaakt en wat koriander voor de garnering en een overheerlijk biertje voor dit recept uitgezocht.
Al met al VET LEKKER!