- Berichten
- 4.998
Als afsluiting van de Thaise week kwam ik nog een recept tegen van in olie gebakken snapper. Dus een dorade is ook prima.
Dit samen klaar gemaakt met een topping en groeten in rode curry.
2 Q's warm gemaakt. 1 om te werken en 1 voor het warmhouden.
Topping gemaakt.
Gember, pepers, paprika,ui, knoflook. Roerbakken en blussen met limoensap, vissaus en soja saus.
Dorade kruislings ingesneden en met PeZo begaffeld.
Olie in de wok en deze warm gestookt.
Vis erin. (link werk op een Q. Luchtschuiven dicht en kijken dat deksel snel dicht kan. )
Vel verbrand bijna gelijk. Is de olie te warm geweest ?
Vis door de olie blijven schuiven tot gaar.
Beide zijden met vissaus en soja besprenkeld.
Daarna de groenten geroerbakt en de curry toegevoegd.
Al met al toch een smakelijk hapje. Topping op visje en bestrooid met wat koriander. Biertje / wijntje bij..![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
Dit samen klaar gemaakt met een topping en groeten in rode curry.
2 Q's warm gemaakt. 1 om te werken en 1 voor het warmhouden.
Topping gemaakt.
Gember, pepers, paprika,ui, knoflook. Roerbakken en blussen met limoensap, vissaus en soja saus.
Dorade kruislings ingesneden en met PeZo begaffeld.
Olie in de wok en deze warm gestookt.
Vis erin. (link werk op een Q. Luchtschuiven dicht en kijken dat deksel snel dicht kan. )
Vel verbrand bijna gelijk. Is de olie te warm geweest ?
Vis door de olie blijven schuiven tot gaar.
Beide zijden met vissaus en soja besprenkeld.
Daarna de groenten geroerbakt en de curry toegevoegd.
Al met al toch een smakelijk hapje. Topping op visje en bestrooid met wat koriander. Biertje / wijntje bij..
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)