- Berichten
- 654
Dat
Dat van Listeria staat letterlijk in zijn boek charcutterie 2 bladzijde 43
Maar dat maakt eigenlijk geen ene male moer uit want volgens jullie berekening van omrekenen colorozozout komt het neer op 25 gram per kilo
Dan hoef je daar geen zorgen meer om te maken.
De gemiddelde slager in Nederland gebruikt voor zijn BBQ worst 18 gram En kookt hem vervolgens tot een kern van minimaal 72
En volgens meneer wateetons moet je 15 gram gebruiken dat is in mijn ogen te laag
In mijn ogen is 18 de ondergrens
Maar dit is de laatste keer dat ik hier op reageer
Want schijnbaar weet iedereen het beter
Mijn bron is Paul van trigt nederlands beste worstmaker
Dat van Listeria staat letterlijk in zijn boek charcutterie 2 bladzijde 43
Maar dat maakt eigenlijk geen ene male moer uit want volgens jullie berekening van omrekenen colorozozout komt het neer op 25 gram per kilo
Dan hoef je daar geen zorgen meer om te maken.
De gemiddelde slager in Nederland gebruikt voor zijn BBQ worst 18 gram En kookt hem vervolgens tot een kern van minimaal 72
En volgens meneer wateetons moet je 15 gram gebruiken dat is in mijn ogen te laag
In mijn ogen is 18 de ondergrens
Maar dit is de laatste keer dat ik hier op reageer
Want schijnbaar weet iedereen het beter