Gisteren kwam de postmeneer het nieuwe spit bezorgen.
Geduldig als ik ben vandaag gelijk maar een kippetje er aan gehangen.
Eerst de boel een uurtje lekker heet gestookt om eventuele viezigheid eraf te branden.
Kip onder het velletje voorzien van een rubje, beetje olijfolie en rub op de buitenkant
Webertje was ondertussen weer stabiel op 160 graden dus kip erop.
Langzamerhand de temperatuur naar 110 terug gebracht en zo 3 uur laten draaien.
Al met al was het een geslaagde expeditie met nog wat puntjes die volgende keer anders kunnen.
Geduldig als ik ben vandaag gelijk maar een kippetje er aan gehangen.
Eerst de boel een uurtje lekker heet gestookt om eventuele viezigheid eraf te branden.
Kip onder het velletje voorzien van een rubje, beetje olijfolie en rub op de buitenkant
Webertje was ondertussen weer stabiel op 160 graden dus kip erop.
Langzamerhand de temperatuur naar 110 terug gebracht en zo 3 uur laten draaien.
Al met al was het een geslaagde expeditie met nog wat puntjes die volgende keer anders kunnen.






