BasBQ
Beef en Steak

Teryaki zalm

 
 

Ron B

Pitmaster
Berichten
586
Vandaag een lekker stukje zalm gemaakt. Liep in de AH en zag zalmmoten met huid die waren afgeprijsd. Ooit dit gerecht op internet gezien. De zalm in een marinade van ketjap manis, sojasaus, sesamolie, knoflook en sesamzaadjes een paar uur laten staan. Daarna een kwartier op 180 graden in een pan in de kamado. Opdienen met een lenteuitje erbij.

Wat paprika, aubergine en rijst en lekker smullen.

Fijne avond allen

20211127_183124.jpg


20211127_183116.jpg


20211127_182743.jpg


20211127_162601.jpg
 
Ziet er netjes uit.
Geen foto van’t pannetje met de zalm op de Q?
 
Yep. Vergeten. Was in gedachten verzonken toen ik de pan eraf haalde. Dan sta je buiten op je telefoon te kijken😁
 
Zalm teriyaki wat een heerlijke combinatie!
 
Terug
Bovenaan Onderaan