- Berichten
- 112
Vanavond de heerlijke teriyakizalm van Dennis gemaakt op de KJC3.
De zalm was heerlijk maar ondanks dat ik het plankje met open deksel heb laten voor-roken kreeg ik tijdens het koken onder de deksel maar weinig rook. Temperatuur zat op 180 graden.
Aangezien de smaak van de zalm geweldig was heb ik wel de vraag of zo weinig rook de bedoeling is of moet ik het rooster in de laagste stand zetten.
We hebben de zalm gegeten met rijst en oosterse roerbak groenten. Het was een geslaagde eerste keer.
De zalm was heerlijk maar ondanks dat ik het plankje met open deksel heb laten voor-roken kreeg ik tijdens het koken onder de deksel maar weinig rook. Temperatuur zat op 180 graden.
Aangezien de smaak van de zalm geweldig was heb ik wel de vraag of zo weinig rook de bedoeling is of moet ik het rooster in de laagste stand zetten.



We hebben de zalm gegeten met rijst en oosterse roerbak groenten. Het was een geslaagde eerste keer.