BasBQ
Beef en Steak

Temperatuurmeter inbouwen in de deksel

R

Roger

Gast
Ik moet helaas me aankoop van mij Smoker uitstellen, maar om Low & Slow te kunnen bbqen wil ik graag mijn 8 jaar oude 47 cm Weber voorzien van een temperatuurmeter in de deksel, heeft iemand een tip waar ik een degelijke meter kan kopen, die ook hoger gaat dan 150 graden.

Alvast bedankt.
 
waarom zou je een temperatuur meter in de deksel in willen bouwen?
Ik deed het in het begin met 2 CDN thermo meters, 1 door een aardappel heen die ik op het rooster leg, en 1 als kerntemperatuur meter in het vlees. hetzelfde doe ik nu met de maverick (die heeft 2 probes)
 
Ik heb geen thermometer in mijn OTG, gebruik een digitale thermometer, voeler op het rooster, nu met een klemmetje voorheen met een aardappel zoals Leo al zei. Hoef je geen gaten in je BBQ te boren.
Je zou even kunnen kijken wat het typenummer is van de originele weber dekselthermometer en er zo ??n kunnen bestellen bij je weber dealer op de hoek. Dat staat dan wel zo netjes.

Maar nogmaals, niet nodig.
 
is hier ook genoeg over te vinden Roger, en vragen staat vrij  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan