Hallo allemaal.
In de eerste plaats: als dit niet de goede plek is voor deze vraag, @mods, voel je vrij het te verplaatsen.
Ik heb een weberMT 57cm. Nu is de vraag: HOE stel je de temperatuur goed in?
Tis, uiteraard een kwestie van “spelen” met de luchttoevoer, maar ik neem aan dat t ook van belang is met hoeveel hete kolen je begint?!
Bv, stel ik zou spareribs willen maken op 125C dmv een snake. Hoe weet je dan met hoeveel hete kolen je begint: 2 of 20? Of is dat iets waar je in de loop der tijd achter moet komen.
En als je bv een taart wilt bakken op 180C, hoe weet je dan hoe je deze goed start?!
Hopelijk kunnen jullie me wat goede tips geven!
Ik heb (op dit moment) weber briketten, mocht dat nog van invloed zijn…
In de eerste plaats: als dit niet de goede plek is voor deze vraag, @mods, voel je vrij het te verplaatsen.
Ik heb een weberMT 57cm. Nu is de vraag: HOE stel je de temperatuur goed in?
Tis, uiteraard een kwestie van “spelen” met de luchttoevoer, maar ik neem aan dat t ook van belang is met hoeveel hete kolen je begint?!
Bv, stel ik zou spareribs willen maken op 125C dmv een snake. Hoe weet je dan met hoeveel hete kolen je begint: 2 of 20? Of is dat iets waar je in de loop der tijd achter moet komen.
En als je bv een taart wilt bakken op 180C, hoe weet je dan hoe je deze goed start?!
Hopelijk kunnen jullie me wat goede tips geven!
Ik heb (op dit moment) weber briketten, mocht dat nog van invloed zijn…