- Berichten
- 255
Vanavond hamburgers maar we wilden eens iets anders… dus het werden hamburgers met portobello, gorgonzola en frambozen/portsaus.
Het bereiden was niet heel spannend (en de foto’s zijn mwah) maar het resultaat was zó lekker!
Ik had nog dry aged mergburgers in de vriezer. Eerst het sausje gemaakt van frambozenjam, port en wat portsiroop die ik nog had staan.
De burgers gingen samen met de portobello’s op de Q. Toen ze omgekeerd werden heb ik de gorgonzola in de paddenstoelen gedaan zodat ie lekker kon smelten.
De broodjes ook ff gegrild en toen kon ik gaan bouwen en eten! Oh wat was dit lekker! Die komt sowieso in de herhaling!!!
Als toetjes nog wat bakenen met chocola en rum op het rooster; de Q was toch nog heet.
Het bereiden was niet heel spannend (en de foto’s zijn mwah) maar het resultaat was zó lekker!
Ik had nog dry aged mergburgers in de vriezer. Eerst het sausje gemaakt van frambozenjam, port en wat portsiroop die ik nog had staan.
De burgers gingen samen met de portobello’s op de Q. Toen ze omgekeerd werden heb ik de gorgonzola in de paddenstoelen gedaan zodat ie lekker kon smelten.
De broodjes ook ff gegrild en toen kon ik gaan bouwen en eten! Oh wat was dit lekker! Die komt sowieso in de herhaling!!!
Als toetjes nog wat bakenen met chocola en rum op het rooster; de Q was toch nog heet.
Laatst bewerkt: