Beef en Steak

Tandoori Chicken op spit

Grizzly Grill Kevin

Tondelzoeker
Berichten
22
Lekker Tandoori kip op de spit gemaakt, heerlijk, goed gekruid en lekker mals.
Voor de liefhebber geheim ingrediënt Parmezaanse kaas in de marinade en 24 uur in de koelkast.
Als iemand het recept wilt laat mij weten?
Gr
Kevin
IMG_9958.jpeg


IMG_9961.jpeg


IMG_9960.jpeg


IMG_9959.jpeg


IMG_9962.jpeg


IMG_9967.jpeg


IMG_9968.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit, is dit ongeveer zoiets wat ik krijg wanneer ik Tandoori Murg bestel? Want dan wil ik het recept graag
 
Mooi gerecht Kevin. Vind het zelf altijd moeilijk om balans te vinden in al de kruiden.
Ik wil het recept graag een keer uitproberen. :D
 
Als iemand het recept wilt laat mij weten?
Lekker hoor Kevin!

Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar je tandori recept, is het niet mogelijk dat je dit gewoon plaats op het forum zodat iedereen kan genieten van je lekkers ? 😬 Inplaats vaan je PM te moeten sturen ?
 
Ziet er heerlijk uit, is dit ongeveer zoiets wat ik krijg wanneer ik Tandoori Murg bestel? Want dan wil ik het recept graag

Als je een recept zoekt voor Murg Tandoori hoef je niet verder te zoek, staat gewoon al op het genootschap 😉
Sander72 heeft een duidelijk recept hier van geschreven.

 
Als je een recept zoekt voor Murg Tandoori hoef je niet verder te zoek, staat gewoon al op het genootschap 😉
Sander72 heeft een duidelijk recept hier van geschreven.

Als je een recept zoekt voor Murg Tandoori hoef je niet verder te zoek, staat gewoon al op het genootschap 😉
Sander72 heeft een duidelijk recept hier van geschreven.

dank voor de tip!
 
Ik wil best het recept ontvangen
Alvast bedankt!

Mooie foto’s en dank voor de toevoeging van Sander! Elk indisch recept is welkom

Mvg Raymond


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hier recept voor Tandoori Chicken
Voor een hele kip van +/-1.5kg.
Ik haal het vel van de kip maar met vel is ook lekker.
Wrijf eerst het kip met mengsel van:
-Sap van 2 citroenen
-2-3 eetlepels gember knoflook pasta
Rood voedingskleurstof puur voor de kleur, kan ook zonder.
Marinade
-200gr Griekse yoghurt Lidl 10%vet
1el komijnpoeder
1el korianerpoeder
1el garam masala
1el tandoori masala
1tl mango poeder
1tl kurkuma poeder
1tl chilipoeder
3-4 el parmazanse kaas (fijn)
Stuk op 20 bladen vers koriander
1tl zout en zwarte pepper
Meng alles lekker met de handen door elkaar en wrijf de kip helemaal in met marinade.
Zelf laat ik het 24 uur in de koelkast, korter mag ook.
Aan de spit kamado op 160-170C en lekker laten draaien tot kern in borst 72graden.
Enjoy 😋
Dit recept kun je ook op kipfilet aan spies, dit noemen we Chicken Tikka.
 
Ik wil best het recept ontvangen
Alvast bedankt!

Mooie foto’s en dank voor de toevoeging van Sander! Elk indisch recept is welkom

Mvg Raymond


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Raymond mijn hobby is ook Indiase eten koken, de boeken van The Curry Guy zijn erg goed vind ik. Vooral de Red Book.
Gr
Kevin
Lekker hoor Kevin!

Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar je tandori recept, is het niet mogelijk dat je dit gewoon plaats op het forum zodat iedereen kan genieten van je lekkers ? 😬 Inplaats vaan je PM te moeten sturen ?
ik heb hem geplaatst 😀
 
Ha lekker. '
Ik ben ook wel eens "murg"..... :unsure:
 
Hier recept voor Tandoori Chicken
Voor een hele kip van +/-1.5kg.
Ik haal het vel van de kip maar met vel is ook lekker.
Wrijf eerst het kip met mengsel van:
-Sap van 2 citroenen
-2-3 eetlepels gember knoflook pasta
Rood voedingskleurstof puur voor de kleur, kan ook zonder.
Marinade
-200gr Griekse yoghurt Lidl 10%vet
1el komijnpoeder
1el korianerpoeder
1el garam masala
1el tandoori masala
1tl mango poeder
1tl kurkuma poeder
1tl chilipoeder
3-4 el parmazanse kaas (fijn)
Stuk op 20 bladen vers koriander
1tl zout en zwarte pepper
Meng alles lekker met de handen door elkaar en wrijf de kip helemaal in met marinade.
Zelf laat ik het 24 uur in de koelkast, korter mag ook.
Aan de spit kamado op 160-170C en lekker laten draaien tot kern in borst 72graden.
Enjoy 😋
Dit recept kun je ook op kipfilet aan spies, dit noemen we Chicken Tikka.
Thanks
 
Terug
Bovenaan Onderaan