- Berichten
- 3.167
Ik leef nog.
Jawel, even wat minder online geweest maar er komt een tijd in het leven dat je niet alles meer deelt op het forum..
Dit was dan toch wel weer eens iets anders, wat ik graag met jullie wilde delen.
Dit keer een receptje uit een weber boekje "veggie".
Er wordt niet heel veel gebruik gemaakt van de bbq, maar het voegt wel echt wat toe.
We mengen het rasp van 1 citroen met 50g panko 3 el grof gehakte peterselie en 1 teen knoflook. Dit gaat met 2 el olijfolie in een pannetje en rooster kort zodat de panko lekker geroosterd is.
Vervolgens koken we de pasta in een pannetje water.
Snijd een broccoli in roosjes en een rode paprika in reepjes. We deden wat kastanje champignons aan 3 spiezen.
De BBQ op half direct en half indirect. Tussen de 180 en 200 graden.
Eerst even de champignons aangezet terwijl de rest in de perforated half moon alvast wat rooster de.
Binnen gingen we de saus mengen: 200g geitenkaas en 250g mascarpone met een beetje peper.
Buiten in het eitje ging de champignons goed, de rest bleef wat achter.. Paar keer door geroerd en de champignons op de groenten gelegd en wat direct gedaan.
Na een tijdje nog eventjes indirect..
En toen was het wel goed.
De pasta binnen was ook gaar.
Toen alles door elkaar heen geroerd, de kruim apart gehouden natuurlijk. Die mocht er over het borden overheen gepaard met "a squeeze of lemon" die we geraspt hadden.
Heerlijk gegeten. Vooral die kruim is zo lekker. Gewoon snoep.
Bedankt voor het lezen weer!
Jawel, even wat minder online geweest maar er komt een tijd in het leven dat je niet alles meer deelt op het forum..
Dit was dan toch wel weer eens iets anders, wat ik graag met jullie wilde delen.
Dit keer een receptje uit een weber boekje "veggie".
Er wordt niet heel veel gebruik gemaakt van de bbq, maar het voegt wel echt wat toe.
We mengen het rasp van 1 citroen met 50g panko 3 el grof gehakte peterselie en 1 teen knoflook. Dit gaat met 2 el olijfolie in een pannetje en rooster kort zodat de panko lekker geroosterd is.
Vervolgens koken we de pasta in een pannetje water.
Snijd een broccoli in roosjes en een rode paprika in reepjes. We deden wat kastanje champignons aan 3 spiezen.
De BBQ op half direct en half indirect. Tussen de 180 en 200 graden.
Eerst even de champignons aangezet terwijl de rest in de perforated half moon alvast wat rooster de.
Binnen gingen we de saus mengen: 200g geitenkaas en 250g mascarpone met een beetje peper.
Buiten in het eitje ging de champignons goed, de rest bleef wat achter.. Paar keer door geroerd en de champignons op de groenten gelegd en wat direct gedaan.
Na een tijdje nog eventjes indirect..
En toen was het wel goed.
De pasta binnen was ook gaar.
Toen alles door elkaar heen geroerd, de kruim apart gehouden natuurlijk. Die mocht er over het borden overheen gepaard met "a squeeze of lemon" die we geraspt hadden.
Heerlijk gegeten. Vooral die kruim is zo lekker. Gewoon snoep.
Bedankt voor het lezen weer!