- Berichten
- 338
Voor de maandelijkse fotowedstrijd beginnen we dit jaar goed met het onderwerp La Italia. Laat dat nou een van onze favoriete bestemmingen zijn (naast Spanje). Afgelopen november hebben we in Italie een aantal keer Tagliata di manzo gegeten, een door ons zeer geliefd gerecht. Heerlijk in al zijn eenvoud zoals de italianen hun eten het liefst hebben. Simpel maar lekker.
Beginnend met het aansteken van de go anywhere.
Grill grates op een temperatuur laten komen van zo'n 300 graden, en de entrecote mocht er op.
Na 90 seconden een kwartslag gedraaid voor een fraai ruitje, en na nogmaals 90 seconden het vlees omgekeerd.
Ziet er al goed uit en we zijn al bijna op de gewenste kerntemperatuur.
Na 5 minuutjes rusten onder aluminiumfolie wordt het vlees aangesneden en proberen we er een mooi plaatje van te schieten.
Het eindresultaat:
Bedankt Zzzjon voor het leuke onderwerp.
Beginnend met het aansteken van de go anywhere.
Grill grates op een temperatuur laten komen van zo'n 300 graden, en de entrecote mocht er op.
Na 90 seconden een kwartslag gedraaid voor een fraai ruitje, en na nogmaals 90 seconden het vlees omgekeerd.
Ziet er al goed uit en we zijn al bijna op de gewenste kerntemperatuur.
Na 5 minuutjes rusten onder aluminiumfolie wordt het vlees aangesneden en proberen we er een mooi plaatje van te schieten.
Het eindresultaat:
Bedankt Zzzjon voor het leuke onderwerp.