- Berichten
- 10.090
Beste bbq collega's,
Laatst bij de kapper geweest (wat heeft dat nou met bbq te maken hoor ik je denken).
Daar hadden we het over einde lockdown en zo, en op vakantie gaan. Je kent het wel, de standaard klets praatjes.
De kapster begon over Italië, en schakelde gelijk door naar het heerlijke eten en drinken daaro.
Blijkt haar favo italian dish "Tagliata di Manzo" te zijn. Zei mij niets, dus liet ze een foto zien.
Ik dacht meteen: ideaal bbq gerecht!!!!
Dus na de knipbeurt nog ff speuren op het www ter verdieping.
Het is simpel gezegd: in repen gesneden rundvlees.
Gekozen om dit op een bedje van rucola te leggen, beetje knoflookolie en Parmezaan erover. Aardappelpartjes on the side.
Here we go
"Toevallig" nog wat diamanthaas in de vriezer![Cool :cool: :cool:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60e.png)
Deze konden even op kamertemp komen. Ondertussen de starter aangestoken en daarna aan de slag met de knoflookolie
Dit is toch gewoon goud![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
En hoppa, de vleesjes op het rooster. Wat een timing
Eerst ff indirect met een blokje eik. Daarna nog even boven de kooltjes
En klaar op een kern van ca 55gr
Op het bordje met de hele riedel, beetje zeezout erover![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
En als afsluiter een heerlijk bier op de bank. Moet zeggen dat het een perfect bier was als afsluiter
En oh ja, nog wat over, dus als ontbijt:
Wat zijn die Italianen toch onovertroffen in gerechten met heel weinig ingrediënten.
Noem het simpel, maar man man man, wat is dit lekker.
Dank voor het kijken
Rick
Laatst bij de kapper geweest (wat heeft dat nou met bbq te maken hoor ik je denken).
Daar hadden we het over einde lockdown en zo, en op vakantie gaan. Je kent het wel, de standaard klets praatjes.
De kapster begon over Italië, en schakelde gelijk door naar het heerlijke eten en drinken daaro.
Blijkt haar favo italian dish "Tagliata di Manzo" te zijn. Zei mij niets, dus liet ze een foto zien.
Ik dacht meteen: ideaal bbq gerecht!!!!
Dus na de knipbeurt nog ff speuren op het www ter verdieping.
Het is simpel gezegd: in repen gesneden rundvlees.
Gekozen om dit op een bedje van rucola te leggen, beetje knoflookolie en Parmezaan erover. Aardappelpartjes on the side.
Here we go
"Toevallig" nog wat diamanthaas in de vriezer
![Cool :cool: :cool:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60e.png)
Deze konden even op kamertemp komen. Ondertussen de starter aangestoken en daarna aan de slag met de knoflookolie
Dit is toch gewoon goud
![Star-struck :star_struck: 🤩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f929.png)
En hoppa, de vleesjes op het rooster. Wat een timing
Eerst ff indirect met een blokje eik. Daarna nog even boven de kooltjes
En klaar op een kern van ca 55gr
Op het bordje met de hele riedel, beetje zeezout erover
![Face savoring food :yum: 😋](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60b.png)
En als afsluiter een heerlijk bier op de bank. Moet zeggen dat het een perfect bier was als afsluiter
En oh ja, nog wat over, dus als ontbijt:
Wat zijn die Italianen toch onovertroffen in gerechten met heel weinig ingrediënten.
Noem het simpel, maar man man man, wat is dit lekker.
Dank voor het kijken
Rick
Laatst bewerkt: