Dag allemaal, ik ben Sander, 36 jaar, woon in Beverwijk. Ik ben ondernemer in de kinderopvang, maar heb mijn studies in de horeca gedaan. Wellicht komt daar het feit vandaan dat ik van lekker eten en drinken houd. Low en slow is mijn ding, ik vind het heerlijk om uren te wachten op een lekkere PP, dan heb ik ook tijd genoeg om mijn bbq sausjes te maken .... Ik heb een weber oto 57 een WSM 47 en een kleine weber 21 voor op vakantie. Ik hoop dat ik op dit forum leuke en vooral lekkere ideeen op kan doen en wellicht zelf nog wat tips kan achterlaten.
Vanmiddag heb ik een buikspek van 1,2 kg in de pekel gelegd om zelf een heerlijke bacon te maken... Ik weet alleen nog niet of ik hem warm of koud ga roken volgende week... Iemand?
Grtz Sander
Vanmiddag heb ik een buikspek van 1,2 kg in de pekel gelegd om zelf een heerlijke bacon te maken... Ik weet alleen nog niet of ik hem warm of koud ga roken volgende week... Iemand?
Grtz Sander