BasBQ
Beef en Steak

T-Bone en Noord Amerikaanse Ribeye

 

TheJoster

Stoker
Berichten
416
Is lekker weer dus ff in de vriezer koekeloeren.. En oepserdepoeps een T-Bone van Beef en Steak en een Ribeye van AH kijken me vreugdevol aan.. Dus hup ff rustig op kamer temp laten komen..
Rond 18:00 de gas Q aan.. Temp naar de 110-120 laten komen..
Ondertussen beide steakjes met zeezout, bruine zuiker, tijm en een snufske cayenne peper in gerubbed.. Nja.. Die wijn stond daar ook maar zo alleen dus hup open en een klok er over heen..
30+ minuutjes duurde het om van 20c naar de 42c te komen.. Toen lief ingewikkeld in stevig aluminiumfolie.. 8-10 laaaaange minuten later ff op de 300+c gietijzeren plaat voor de sheer..
Was errug lekker!
a0be10b1dfd1f97f473258d849eebe2f.jpg
d157f1316187c4cb7fe1be96c15ba5eb.jpg
16b3ebac283f7e5704ff11bd02189268.jpg
1808a08063444e27cce8755d3e039f44.jpg
a652f922e48e265e295766ee341f8e0a.jpg
f570ed955337971ecffc2a8774a49c5c.jpg
f890f39c5cd5079fa69e0fbff4960343.jpg
1acad76fa5837b8209aac1b3fb69573f.jpg
2cc5e8f150fda9d14fa1adf997ed295c.jpg


Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk

 
Lust ik wel
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Smakelijk :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan