BasBQ
Beef en Steak

Super zachte succulente sucade....

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Sukade1.jpg


Sukade2.jpg


Sukade3.jpg


Sukade4.jpg


Sukade5.jpg


Sukade6.jpg


Tja, wat moet ik hier nou nog bij vertellen?
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.749
Je zou een bestandje met smakgeluiden kunnen plaatsen.....
 

Leo

Forum Meubilair
 
 
 
Berichten
11.363
mmmmmmmmmmmmmm
 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Ik kan hem gewoon proeven!
 

Poetsertje

Pitmaster
 
 
 
Berichten
502
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(en ik mag morgen weer)

Ik zie olijfolie, peper en zout op het vlees?
Ik bak ze tegenwoordig liever op houtskool.
Dat wordt nog net even heter.
 

Baroq

Kooltjesharker
Berichten
106
Nomnomnomnomnom......
 

Nosmo

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.728
Poetsertje zei:
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(en ik mag morgen weer)

Ik zie olijfolie, peper en zout op het vlees?
Ik bak ze tegenwoordig liever op houtskool.
Dat wordt nog net even heter.

Inderdaad peper, zout en EVOO. Ik was een beetje uitgeschoten met de olie maar dat mag de pret niet drukken ;)
Op hoog vuur bruin grillen en daarna indirect verder garen tot 55C kerntemperatuur voor medium. Laten rusten voor het snijden.
Ik heb zelf de zeen er tussenuit gesneden, maar dat laat ik volgende keer even door de slager doen.


 

noskos

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
 
 
Berichten
11.684
Hahaha, zijn wel mooi vierkant ;) Toen ik de slager bij de Sligro het zag doen was ik ook blij dat ik het aan hem had gevraagd. Ik ga dat nog weleens doen, maar dan moeten ze in de aanbieding zijn!
 

Bert

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.598
Gewoon aan de dikke kant beginnen. Oefening baart kunst. Het meest voorkomende probleem is een mes dat niet scherp genoeg is.
 

Poetsertje

Pitmaster
 
 
 
Berichten
502
Het is lastig, maar ik wordt daar steeds handiger in.
Het vlies goed te pakken krijgen is het lastigst
Wel zoals Bert zegt een mooi mes gebruiken.
Dat heb ik op Bert zijn advies ook speciaal daarvoor gekocht.

Vandaag even de aandacht er bij verloren door alle visite om mijn heen.
(bij het bakken dan)
Vlees door de 60 graden heen geschoten (lag indirect na te garen, want was na het aanbakken pas 40)
Ook niet slecht, was royaal medium zeg maar.
Toch erg smakelijk nog steeds.
 
Bovenaan Onderaan