BasBQ
Beef en Steak

Super zachte succulente sucade....

 
 
 
 

Nosmo

Gerijpt
Berichten
3.741
Sukade1.jpg


Sukade2.jpg


Sukade3.jpg


Sukade4.jpg


Sukade5.jpg


Sukade6.jpg


Tja, wat moet ik hier nou nog bij vertellen?
 
Je zou een bestandje met smakgeluiden kunnen plaatsen.....
 
mmmmmmmmmmmmmm
 
Ik kan hem gewoon proeven!
 
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(en ik mag morgen weer)

Ik zie olijfolie, peper en zout op het vlees?
Ik bak ze tegenwoordig liever op houtskool.
Dat wordt nog net even heter.
 
Nomnomnomnomnom......
 
Poetsertje zei:
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

(en ik mag morgen weer)

Ik zie olijfolie, peper en zout op het vlees?
Ik bak ze tegenwoordig liever op houtskool.
Dat wordt nog net even heter.

Inderdaad peper, zout en EVOO. Ik was een beetje uitgeschoten met de olie maar dat mag de pret niet drukken ;)
Op hoog vuur bruin grillen en daarna indirect verder garen tot 55C kerntemperatuur voor medium. Laten rusten voor het snijden.
Ik heb zelf de zeen er tussenuit gesneden, maar dat laat ik volgende keer even door de slager doen.


 
Hahaha, zijn wel mooi vierkant ;) Toen ik de slager bij de Sligro het zag doen was ik ook blij dat ik het aan hem had gevraagd. Ik ga dat nog weleens doen, maar dan moeten ze in de aanbieding zijn!
 
Gewoon aan de dikke kant beginnen. Oefening baart kunst. Het meest voorkomende probleem is een mes dat niet scherp genoeg is.
 
Het is lastig, maar ik wordt daar steeds handiger in.
Het vlies goed te pakken krijgen is het lastigst
Wel zoals Bert zegt een mooi mes gebruiken.
Dat heb ik op Bert zijn advies ook speciaal daarvoor gekocht.

Vandaag even de aandacht er bij verloren door alle visite om mijn heen.
(bij het bakken dan)
Vlees door de 60 graden heen geschoten (lag indirect na te garen, want was na het aanbakken pas 40)
Ook niet slecht, was royaal medium zeg maar.
Toch erg smakelijk nog steeds.
 
Terug
Bovenaan Onderaan