- Berichten
 - 7.146
 
Los van de resultaten van het Nederlands elftal was het voor ons een Super sunday:
Vanochtend begonnen met vers brood uit de broodmachine halen en een cupcake-vorm gevuld met brood, bacon, kaas en een eende-ei:
		
		
	
	
		
	
Kippe-dijen in een mengsel van red-roasted-pork marinademix en shar-chiu saus onder vacuum laten marineren en dit als lunch op brood:
		
	
		
	
		
	
De gloeiende kooltjes gebruikt om de UDS aan te steken, om er daarna bij 120 graden en wat houtsnippers een riblap te garen:
		
	
Bij 60 graden ingepakt met wat runder-bouillon en een scheut Worchestershire-sauce.
Na ruim vier uur en wat rust, vocht opgevangen en aangemaakt met wat Stockyard KC-pitmaster, was er sprake van pulled beef:
		
	
De andere riblab met zout bestrooid op de WGA:
		
	
Bij 56 graden eraf en laten rusten, dit mag de volgende keer iets eerder:
		
	
En het bordje avondeten, met sla, wafelfrites en de PB op een flensje van gisteren:
		
	
En nu met de benen hoog uitbuiken....
	
		
			
		
		
	
				
			Vanochtend begonnen met vers brood uit de broodmachine halen en een cupcake-vorm gevuld met brood, bacon, kaas en een eende-ei:
	Kippe-dijen in een mengsel van red-roasted-pork marinademix en shar-chiu saus onder vacuum laten marineren en dit als lunch op brood:
	
	
	De gloeiende kooltjes gebruikt om de UDS aan te steken, om er daarna bij 120 graden en wat houtsnippers een riblap te garen:
	Bij 60 graden ingepakt met wat runder-bouillon en een scheut Worchestershire-sauce.
Na ruim vier uur en wat rust, vocht opgevangen en aangemaakt met wat Stockyard KC-pitmaster, was er sprake van pulled beef:
	De andere riblab met zout bestrooid op de WGA:
	Bij 56 graden eraf en laten rusten, dit mag de volgende keer iets eerder:
	En het bordje avondeten, met sla, wafelfrites en de PB op een flensje van gisteren:
	En nu met de benen hoog uitbuiken....