BasBQ
Beef en Steak

sucade stoofpannetje

AV

Gemarineerd
Berichten
1.193
vanmorgen begonnen met sucade suddervlees.
tevens poging voor de wedstrijd herfstkleuren in de pan en Q.

rond 09.30 uur de pan in mn oven en laat m rustig de hele middag door sudderen rond de 90 graden.






vanavond t resultaat posten.
 
Ziet er nu al goed uit!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
uurtje terug pan uit de oven.
3 uur terug ook nog ffn een droge metworst dr bij.



eindresultaat op een bordje.
helaas net als Richard problemen met de scherpte en belichting.
(moet nog veel oefenen met mn nikon)
maar stoofpotje was geslaagd,
lekker bourgondisch met t brood weggewerkt.




 
Ziet er lekker uit.
(Waarom verbaasd die metworst me niet :D )
 
SilverFox zei:
(Waarom verbaasd die metworst me niet :D )

haha:werd zo ver ik me herinner vanaf 55 jaar terug ook altijd meegekookt in de stamp/sudder potten en stevige soepen(snert/witte bonen soep)
en nu hier nog steeds.
lekkerder als meegekookte droge worst is dr niet.
t geeft smaak af en is gekookt nog lekkerder als rauw/gedroogd.
die smaak zit bij de noordelingen in de genen en is door geen enkele ander soort worst te overtreffen.
(khad biedwee eerst de worst weggewerkt voor ik aan t suddervlees met brood begon) :D B-)

en uh: oktober/november dan wel herfst is slachttijd dus ook worst tijd.
dus past de worstkleur prima bij t foto wedstrijd thema :D
 
Ik reken hem helemaal goed AV, erg mooi en lekker!
Zo'n metworstje meekoken is helemaal nieuw voor mij maar ga ik zeker ook eens proberen!
 
Lekker potje zo.
 
Terug
Bovenaan Onderaan