- Berichten
- 193
Het was tijd om eens iets te proberen, nieuw seizoen nieuwe uitdagingen.
Met behulp van AI een recept gezocht voor pizzadeeg en dit uitgetest op onze nieuwe kitchenaid robot. Deeg bleek makkelijk te maken. Heb dit voor het eerst laten rijzen in de oven op 50°c. Het is zeker voor herhaling vatbaar, enkel voor het activeren van de gist moet je er even bijzijn.
Op de stromboli passata, mozzarella, hesp en salami gedaan, alles samen met de pizzakruiden die we hier standaard in de keuken hebben. Dit afgewerkt met oregano voor dat extra smaakje.
Kamado op 250 graden gebracht en dan de foto's gemaakt.
Credits voor de vrouw des huizes om dit mooi te vlechten en voor Jeroen Meus, hij heeft dit enkele weken terug gemaakt en vond dat het misschien beter was om bakpapier te gebruiken. Met het overschot een pizzadeeg bolletje gemaakt.
Om te eindigen:
Pluspunten:
- Deeg was makkelijk klaar te maken.
- De vrouw die helpt om dit klaar te maken!
- Mooi van kleur.
- Lekker van smaak, de geur en smaak van de bbq komt door.
Voor verbetering vatbaar:
- Deeg ietsje fijner uitrollen.
- Iets meer vulling, zodat dit iets meer doorsmaakt.
Met behulp van AI een recept gezocht voor pizzadeeg en dit uitgetest op onze nieuwe kitchenaid robot. Deeg bleek makkelijk te maken. Heb dit voor het eerst laten rijzen in de oven op 50°c. Het is zeker voor herhaling vatbaar, enkel voor het activeren van de gist moet je er even bijzijn.
Op de stromboli passata, mozzarella, hesp en salami gedaan, alles samen met de pizzakruiden die we hier standaard in de keuken hebben. Dit afgewerkt met oregano voor dat extra smaakje.
Kamado op 250 graden gebracht en dan de foto's gemaakt.
Credits voor de vrouw des huizes om dit mooi te vlechten en voor Jeroen Meus, hij heeft dit enkele weken terug gemaakt en vond dat het misschien beter was om bakpapier te gebruiken. Met het overschot een pizzadeeg bolletje gemaakt.
Om te eindigen:
Pluspunten:
- Deeg was makkelijk klaar te maken.
- De vrouw die helpt om dit klaar te maken!

- Mooi van kleur.
- Lekker van smaak, de geur en smaak van de bbq komt door.
Voor verbetering vatbaar:
- Deeg ietsje fijner uitrollen.
- Iets meer vulling, zodat dit iets meer doorsmaakt.